G16 Dahle/Nordlandet 2 - KFK 2 1-1

Som ventet ble det en jevn kamp mot KFK, som for øvrig går inn i historien

Som ventet ble det en jevn kamp mot KFK, som for øvrig går inn i historien som den aller første seriekampen for samarbeidslaget Dahle/Nordlandet. Vi slet med dette laget i åpningscupen, hvor vi tapte to kamper. I dag var alle innstilt på å gi KFK sterk motstand og gå hardt ut!

I første omgang ble det mye Hawaii fotball, men KFK klarte etter hvert og få ballen i nota og dermed ta ledelsen i kampen. Lite fungerte på vårt lag. Strekk mellom lagdelene, lite vilje til å vinne ballen og lite spill og pasninger preget vårt lag.

I andre omgang ble vi enig om å ta tak i kampen samt få til spill mellom lagdelene. Så sagt som gjort, ble det en helt annen driv i laget. Forsvaret kom etter midtbanen, i tillegg fikk den sentrale midtbanen mer plass og rom til og spille ballen. I 30 minutter produserte vi flere sjanser og kunne lett puttet ballen flere ganger i mål med litt mer nøyaktighet. Det var derfor helt fortjent da Håkon Saltrø puttet vårt første seriemål for sesongen og utlignet til 1 - 1. Flere mål ble det ikke i kampen.

Selv om vi ikke vant kampen, synes jeg vi skal ta med flere positive ting fra kampen som vi vil utvikle videre. All honnør til gutta som aldri ga opp, men jobbet seg inn i kampen og tok med seg et viktig og flott poeng!