G14 IL Nordlandet - Træff 5 - 1

Kristiansund viste seg fra sin fineste side med sol, varme og fønvind under serieåpningen mot Træff i ettermiddag/kveld på Nordlandet KGB.

Etter en forsiktig og litt nølende start, begynte vi etterhvert å treffe nettmaskene. John Elliott sørget for de to første målene som satte roen i laget. Vi var ivrigst og mest energisk i duellspillet (som vi ofte er) og spilte også mye fin fotball. Våre gjester fra Molde var heller ikke ufarlige men i dag var det vi som spilte oss frem til flest målsjanser. Vegar sørget også får å holde eget bur så rent som mulig. Det var ett par/tre klasseredninger som det fort kunne blitt mål av. Den vi fikk i mot hadde ingen keeper tatt.

Etter at Iver scoret det tredje målet, begynte vi å rullere litt på den 18 mann store troppen vi hadde tatt ut. Vegard puttet på til 4-0 som ble pauseresultatet. Den neste omgangen endte uavgjort 1-1 og vi fikk brukt alle våre spillere.
Mats scoret det siste målet for Nordlandet på en corner som gikk helt inn.

Både trenere og spillere var svært godt fornøyd med det endelige resultatet på 5-1.

s1401

s1402

I neste uke venter sterke Sunndal på Sande stadion, som sikkert ønsker å reise kjerringa etter tapet mot CFK. Vi skal imidlertid møte godt forberedt ;-)