A: Rival - IL Nordlandet 1 - 4

Da har a-laget vært på tur igjen. Denne gangen stod Rival SK på

AlagetDa har a-laget vært på tur igjen. Denne gangen stod Rival SK på motsatt banehalvdel på en herlig kunsgressbane i rosenes by. Kampen startet ikke helt optimalt for vår del. Rival styrte første del av omgangen uten å skape de helt store sjansene, mens vi ble løpende litt mellom. Vi fikk justert oss etterhvert og tok over banespillet totalt. Vi prøvde å spille ball, mens hjemmelaget banket ballen oppover i håp om at drillo fulgte stolt med. Vi gikk til pause med en 1-0 ledelse etter et selvmål. I pausen ble vi enige om å få litt mer tempo på ball og utnytte de åpenbare svakhetene hos Rival. For en respons. Etter 20 min i andre omgang ledet vi 4-0. Først scoret Martin, før mats var aggresiv etter et frispark og fikk lirket ballen inn. Rett etter det tok Martin sakene i egne føtter. Driblet av tre-fire rivalspillere før han alene med keeper dro seg iskaldt forbi å satte kula i mål! Fantastisk scoring av en gutt som i år har fylt 15!!! år. Rival får et trøstemål på slutten, så sluttresultatet blir 4-1 til oss! En deilig seier.
Neste kamp er allerede onsdag 11 juni kl 19.00 på Nordlandet kunstgress. Håper å se dere der