A Tomrefjord - IL Nordlandet 0 - 2

Årets andre bortekamp ble i går spilt borte mot Tomrefjord. På en veldig

A2014Årets andre bortekamp ble i går spilt borte mot Tomrefjord. På en veldig stor og fin gressbane åpnet Tomrefjord best. De fikk fart på ballen og vi ble løpende mellom. Etter en liten justering av formasjon tok vi over kampen og i løpet av 90 minutter skapte Tomrefjord veldig få målsjanser. Vi gjør en prikkfri kamp defensivt, skaper overtall og kommer med mye folk når vi angriper. 1-0 til oss kommer av at Adrian blir felt og Kim Roger er sikker fra 11 meteren. Dette står seg til pause. Vi bestemmer oss i pausen for å holde trykket oppe, være tøffe i duellene, vinne andreballene og kjøre kontringer.

Allerede etter 2 minutter i andre omgang vinner Thomas R ballen i feltet å dundrer ballen i mål med høyrefoten?!? 2-0 til oss. Etter dette gjør Tomrefjord noen rokeringer, flytter opp mer folk og prøver å få oss ut av rytmen. Vi kjemper som løver, slipper til veldig få sjanser i mot og får mange fine sjanser selv på kontringer. Dessverre er vi litt for upresise i siste tredjedel av banen noe som resulterer at kampen ebber ut med en solid 2-0 seier til oss. En prikkfri defensiv kamp av oss, samt at vi ser hva vi må jobbe med for å bli mer nøyaktig i siste tredjedel av banen.