Dahle/Nordlandet G15 - 99, vant Engacup 2014

Dahle/Nordlandets gutter født i 1999, gikk helt til topps og ble suveren vinner av G15-klassen i Enga Cup 2014.

Samarbeidslaget Dahle/Nordlandet har tatt årets andre cupseier. Vi vant 99-klassen og vi gjorde det på en svært overbevisende måte. Guttene viste at relasjonene mellom dem på banen begynner å bli veldig bra. De vartet opp med regelrett festfotball, og sju klare seire med en total målforskjell på 40-6 sier vel det meste. 2-laget i 99-klassen klarte seg også veldig bra. De spilte jevnt med alle motstanderne, og de produserte minst like mange målsjanser som de andre lagene.

Vi stilte også to lag i 98-klassen, og her var det stort sett veldig jevne kamper. 1-laget fikk et surt 3-2-tap i semifinalen etter å ha spilt kjempefin fotball, og når vi vet at finalen litt senere ble avgjort på straffekonk, er det litt irritabelt å være så nær pokalen. Men det er fint å vite at vi er på samme nivå som de beste lagene på i distriktet.

Alle spillerne våre skal være godt fornøyd med det de presterte i cupen. Det var super innsats av alle sammen. Det bor veldig mye fotball i denne troppen, så dette lover godt for fortsettelsen. Det var som vanlig coaching i verdensklasse gjennom hele helga:)