G16: Batnfjord/Reinsfjell - Dahle/Nordlandet 2 1 - 6

Vårsesongens siste kamp endte med storseier og hele 6 – 1 til Dahle/Nordlandet 2 mot Batnfjord/Reinsfjell.
De første 15 min i første omgang rundspilte vi Batnfjorden og ledet 2 – 0 etter flotte skåringer av Simen og Kristian. Det første målet kom etter nydelig driv fra høyrekant hvor Mats Erik slo et flott innlegg. Simen var selvsagt på rett plass til rett tid og satte ballen kontant i mål. 2 – 0 kom etter at Kristian driblet av en mann og kom seg fri. Han satte dermed ballen elegant forbi keeper.

De neste 25 min begynte vi å rote. Guttene trodde at de bare kunne spasere seg til seier. Hjemmelaget kom mer med i kampen og begynte å vinne dueller. De rystet oss når reduseringen kom og dermed ledet vi bare 2 – 1 som ble pauseresultatet. Vi brukte pausen meget godt og ble enig om at ballen måtte trilles. I tillegg skulle vi utfordre mer på kant samt skape masse overtallsspill. Gutta eksploderte fra start med masse flott spill hvor vi brukte hverandre. Batnfjorden ble løpende i mellom og var rundspilt i hele 2. omgang.

3 - 1 kom etter fint samspill mellom Kristian og Simen. Sistnevnte fikk kranglet ballen i mål. 4 – 1 kom etter et herlig raid fra Vegard hvor Håkon GK fosset frem fra sin backplass, fikk ballen fra Vegard og spilte Vegard fri igjen. Vegard dundret ballen i mål.. Vebjørn sørget for 5 – 1 hvor han kom gjennom på venstre kant, holdt roen og satte ballen elegant i mål. 6 – 1 ble satt inn av Bjørnar. Endelig klarte vi å skåre på en corner, hvor Bjørnar raget over alle og headet ballen flott i mål.