Det ble som ventet et tett oppgjør i kveldens kamp mellom Dahle/Nordlandet1 og

lagbildeDahle/Nordlandet 1 - Frei 1: 2 – 1 (0 – 1)
Det ble som ventet et tett oppgjør i kveldens kamp mellom Dahle/Nordlandet1 og Frei 1.
Vi visste vi møtte et sterkt fysisk og ikke minst bra lag, som banket KFK1 i sin siste kamp.

Oppskriften var å ta tak i kampen fra første stund og det gjorde vi på en utmerket måte de første 20 minuttene. Da hadde vi noen store sjanser som vi ikke klarte å omsette i mål. Etter at Frei fikk scoringa midtveis i omgangen falt vi noe sammen som lag og overlot spillet til gjestene. Fortjent ledelse til Frei ved pause.

I pausen avtalte vi noen justeringer i formasjonen for å prøve og komme inn i kampen igjen. Det lyktes vi ganske bra med, men vi skapte ikke de store sjansene til å begynne med. Så gjorde vi noen spillerbytter og rokkeringer og dermed tok vi tak i kampen og satte forsvaret og keeperen til Frei på noen skikkelige prøver. Utligningen var et mål tatt ut av læreboka: Fin frispilling av Elias til Christian på midtbanen, sistnevnte med et presist gjennomspill til Jonas som slo et "ferdigscoret" innlegg til Martin Høvik som stupheadet ballen elegant i mål. Vakkert!

2-1 var nesten like pent. Igjen var det Jonas som sørget for den målgivende og igjen var det Martin H som banket den i mål. To flotte prestasjoner som virkelig fikk opp stemningen på tribunen. Etter scoringene hadde vi Frei på gyngende grunn og burde ha avgjort kampen disse minuttene. At de yppet seg litt på slutten er helt normalt, men alt i alt hadde brukbar kontroll. Dette var ingen toppkamp av oss, men dette viser at når vi har den riktige innstillingen er alt mulig. Da kan vi slå alle lag i denne avdelingen. Martin H er selvsagt dagens helt, men i kveld bidro alle spillerne til at vi snudde denne kampen til vår fordel. Upåklagelig innsats av alle. Takk for god underholdning!