G16: Dahle/Nordlandet 2 - Averøykameratene 4 - 0

Det var ikke tvil hvilket lag som ville vinne på Nordlandets kunstgressbane i kveld. AK

Årsbeste fra Dahle/Nordlandet 2 da vi banket Averøykameratene hele 4 - 0.
Det var ikke tvil hvilket lag som ville vinne på Nordlandets kunstgressbane i kveld. AK som leder serien kom på besøk med Geir Midtsian som trener. De satset på lite spill og lange baller til sine angripere. Dette tok Håkon Bøe Olsen og Erik G. Sandvik seg av. De stoppet alt som kom deres vei, og viste virkelig hvem som var sjefene på banen. Etter litt stillingskrig, fikk vi etter hvert flere halvsjanser og noen virkelige store sjanser. Det var full jubel når Kristian plukket opp en retur og knallet ballen ballen i mål 1 - 0.

Guttene begynte virkelig og vise seg, vi vant alle dueller og midtbanen kombinerte fint med våre angrepsspillere, Simen og Kristian. Simen fikk forresten feilaktig dømt offside, da han på en flott måte kom springene bakfra og satte inn ballen bak keeper. 1 - 0 ble pauseresultatet.

I andre omgang bestemte vi oss for å fortsette å vinne dueller samt prøve å spille fotball. Som troll i ord kom 2 - 0 etter meget flott angrepsspill hvor Erik Alexander, Ali og Martin spilte ball og vegg. Til slutt fikk Simen ballen på bakre stolpe og banket inn 2-0. Elias skåret de to siste målene. Først ble han revet ned på 16 meteren og satte selv frisparket flott i mål. Dermed 3 - 0! Gutsen bare fortsatte og våre gutter ga seg ikke før 4 - 0, også dette mål skåret av Elias. Han kom flott inn i 16 meter tok ballen ned og kippet ballen flott opp i nettaket.

Guttene har løftet seg flere hakk og viste AK hvordan fotball skal spilles. Vi vant nesten alle dueller, spilte til tider festfotball og var effektiv og flinke foran mål. Neste kamp er mot Tingvoll. Hvis vi fortsetter samme spill som i dag, kommer vi til å bli svært vanskelig å slå. Heia Dahle/Nordlandet!