G16: Dahle/Nordlandet 2 - Frei 2: 2 - 2

Ny god kamp av Dahle/Nordlandet 2, men "bare" uavgjort 2 – 2 mot serieleder Frei 2

Dahle/Nordlandet 2 - Frei 2: 2 - 2 (1 - 1)

Ny god kamp av Dahle/Nordlandet 2, men "bare" uavgjort 2 – 2 mot serieleder Frei 2 i Parken i kveld. Kampen åpnet forrykende og etter kun 2 minutter fikk Simen Eriksen, pirket ballen flott i mål. Et mønsterangrep hvor ballen gikk presist fra midtbane og direkte opp til angrepet. Et angrep og avslutning etter læreboka.

Etter det første målet våknet Frei og stengte igjen sitt forsvar og kom mer med i kampen. Spillet foregikk mest på midtbanen, hvor vi følte vi hadde relativt god kontroll. Flere nesten muligheter ble skapt og den presise pasningen som vi snakket lenge om i garderoben ble helt glemt. Dermed fikk vi ikke flere mål, men Frei 2 skulle få sitt mål i slutten av omgangen. Pauseresultat 1 – 1.

2. omgang ble vi enig om å gå hardt ut, presse høyt samt ta bedre vare på ballen. Jeg synes gutta presterte meget bra denne omgangen, selv om Frei skåret på en kontring og selv om vi flere ganger ikke utnyttet våre brudd på midtbanen. Gutta viste tæl og i store deler av omgangen meget god innsats! Vi fikk betaling for spillet og innsatsen i slutten av denne omgangen, og snudde 1 – 2 til 2 – 2. Et hærlig mål av Mats Erik, hvor Vebjørn startet et meget flott angrep og fant Sander på høyresiden. Sander klikket videre til Mats Erik som rundet Freiforsvaret og satte ballen elegant i mål! Et mønsterangrep som viser at våre gutter, spillemessig har tatt store steg i riktig retning!

Denne høstsesongen kommer til å bli helt super hvis vi fortsetter som dette. Honnør til alle gutta som store deler av kampen spilte flott fotball, hadde god bevegelighet og aldri ga opp. Dahle/Nordlandets BB og bauta i forsvar, var i dag Bjørnar.