G16 Dahle/Nordlandet 2 - Sunndal 2 0 - 6

Det ble en tung kveld på Nordlandet KGB tirsdag. Etter en god

Det ble en tung kveld på Nordlandet KGB tirsdag. Etter en god spillemessig start i motvinden fikk vi et enkelt mål i mot oss. Da virket det som den berømmelige lufta i ballongen gikk ut av spillerne allerede etter 10 min. Vi var ikke tøff nok i duellene, og heller ikke villige nok til å komme framover for å skape de sjansene som vi trengte. Sunndal skapte heller ikke all verden, men to langskudd og nok en corner sørget for at de ledet 0-4 til pause.

Andre omgang startet som første. Godt spill førte til et par brukbare sjanser i medvinden. Men som i første omg fikk Sunndal et enkelt mål, og da ble det tungt for våre gutter.

Men trening allerede i morra, da må vi starte forberedelsene til neste kamp! Det er det fine med fotball, det er sjeldent lenge til neste mulighet for å ha det kjekt igjen! Da skal vi bite bedre fra oss!

Pluss i margen til Julie som gir det lille ekstra gjennom hele kampen og beviser at hun absolutt mestrer G16-nivået!
Pluss også til Rune Edøy som sporty stite opp som dommer og dømte en plettfri kamp da den oppsatte dommeren ikke møtte.