G16: Frei 1 – Dahle/Nordlandet 1 1 - 1

Mandag 26. mai møtte vi Frei borte på kunstgressbanen i Omsundet. Med flott bane

lagbildeg16Mandag 26. mai møtte vi Frei borte på kunstgressbanen i Omsundet. Med flott bane og 15 grader i finværet lå alt til rette for at det skulle bli en god fotballkamp. Våre spillere virket ikke helt skjerpet under oppvarmingen, men de tok likevel godt tak i kampen fra start av. Vi styrte de første 25-30 minuttene, og Frei var ikke nærheten av vårt mål. Vi hadde en del pent pasningsspill, men vi var dessverre verken presise eller besluttsomme nok da vi nærmet oss vertenes mål. Med litt mer vilje og bedre pasningskvalitet kunne vi fort ha fått oss et par mål før pause. De siste 10 minuttene av første omgang kom Frei mer med i kampen, men ingen av lagene greide å produsere noen farligheter. I omgangens siste sekunder fikk hjemmelaget en billig corner, og etter litt flipperspill, var det en Freispiller som fikk pirket ballen i mål.

Andre omgang startet som første, vi styrte spillet og Frei var knapt i nærheten av vår 16-meter. Det var mye mer tæl i guttene i denne halvdelen, og vi spilte oss fram til flere halvsjanser, men vi manglet det lille ekstra da vi fikk sjansene. Etter å ha trykt Frei helt inn i egen målgård flere ganger, løsnet det endelig for oss. Sander var kald i avslutningen og satte et hardt og velplassert skudd i nettaket etter fint forarbeid av flere lagkamerater. Det var et mål helt etter læreboka. Den roen og besluttsomheten Sander viste der var en nytelse å se på for en fotballidiot. Og så fortjent det var! Det siste kvarteret kjørte vi regelrett over hjemmelaget, og det er utrolig at vi ikke fikk flere mål. Både Ali og jeg mener at vi ble snytt for ei straffe, men det var dessverre ikke dommeren enig i.

I dag tapte vi to poeng, og det er veldig surt når vi styrer kampen fullstendig. Guttene viste at vi er et av kretsens beste lag, og jeg regner med at dette sure poengtapet virker motiverende for de neste kampene. Jeg er rimelig sikker på at treningen på onsdag blir preget av fokus, kvalitet og en fandenivoldsk innstilling til å vinne hver eneste duell. Den som er best på trening er også best i kamp!