G16 NC: Lyn 2 - Dahle/Nordlandet1 1 - 2

Dahle/Nordlandet 1 tok tak i kampen og var svært giftige og effektive

Dahle/Nordlandet 1 tok tak i kampen og var svært giftige og effektive i begynnelsen og ledet 2-0, litt heldig vil noen si da Lyn var frempå et par ganger der vi fikk ryddet opp på målstreken. Scoringene var for øvrig 2 flotte enkeltprestasjoner av Ali og Ola. Etter 2-0 tok vi over kampen og burde minst ha hatt 2 mål til, så 2-0 til pause var ganske fortjent etter antall målsjanser.

2. omgang ble ikke så god spillemessig, men vi hadde full kontroll og Lyn produserte så og si ingen målsjanser. Scoringen de fikk var et flott langskudd etter unødvendig ballmist på midtbanen. Vi hadde også et frispark i tverlliggeren av Christian. Alt i alt en fortjent seier der vi fikk brukt alle spillerne. Jonas har for øvrig igjen vært uheldig og fikk revet av en negl på stortåa før det hele begynte. Vi er imponert over den positive måten han tar dette på. Bra start dette!