G16: Åndalsnes - Dahle/Nordlandet 1: 2 – 2

Mandag kveld gikk turen til Øran stadion på Åndalsnes for å møte tabelltoer ÅIF. Et

Åndalsnes - Dahle/Nordlandet 1: 2 – 2 (1 – 1)

Mandag kveld gikk turen til Øran stadion på Åndalsnes for å møte tabelltoer ÅIF. Et relativt sterkt lag vi måtte dele poeng med da de gjestet Parken i begynnelsen av juni.

En famlende start av D/N 1 der vi helst vil glemme de første 10 minuttene. Hjemmelaget tok ledelsen 1 – 0 etter kun 4 minutter. Vi kom etter hvert inn i kampen og fikk etablert eget spill. Tobias ble felt innenfor ÅIF sin 16-meter, og dommeren pekte kontant på straffemerket. Storebror Adrian satte straffen sikkert i mål. Resten av 1. omgang var vi klart best og hadde 2-3 store målsjanser, men lyktes ikke helt.

2. omgang startet også veldig bra, og Tobias satte alene med keeper inn 1 – 2. ÅIF mobiliserte og kom etter hvert sterkt inn i kampen igjen. Begge lagene kriget godt i tøffe men fine dueller. Hjemmelaget fikk i slutten av omgangen et lite overtak, og det var ikke ufortjent at de utlignet til 2 – 2 da det gjenstod 5 minutter.

Alt i alt en greit resultat og guttene + Julie fikk etter kampen ros for sin innsats. Med tanke på at Ali, Ola, Jonas og Martin H. måtte melde forfall, samt at Ole Andreas og Martin S. var forhindret, fremstod dette som en solid prestasjon av troppen. Takk til Vebjørn og Kristian som kunne stille på kort varsel, og som resten av gjengen gjorde en kjempejobb. Neste kamp er ikke før 13. oktober da vi skal møte Rival i Molde.