Gratulere med Kretsmesterskap Gutte 14

I går kveld var jeg på kamp og så vårt småguttelag sikre seg kretsmesterskapet

Gratulere med Kretsmesterskap Gutte 14.

I går kveld var jeg på kamp og så vårt småguttelag sikre seg kretsmesterskapet for G14 sesongen 2014. Dette er det bare og ta av seg hatten for og applaudere hele laget og det store støtteapparatet rundt laget.
Dette er gutter som stort sett har spilt sammen siden de startet opp med lek og morro vinteren for 8 år siden. I tillegg til det gode miljøet er det også mange av disse guttene som har nådd et meget godt nivå sportslig på disse årene.
Flere av gutta har allerede blitt lagt merke til og har deltatt på diverse tiltak i kretsregi. Vi håper at dette også viser for andre at det ikke er nødvendigvis de ”største” klubbene alene som kan utvikle gode fotballspillere. Skal du bli god i fotball er det opp til deg selv i stor grad hvor mye du vil trene, og dette er det fullt mulig å få til i din lokale klubb, der du i tillegg har gode venner og trygge omgivelser.
Vi i Idrettslaget Nordlandet vil i alle fall strekke oss langt for å bidra til å legge forholdene til rette for at alle våre barn skal ha en sportslig utvikling tilpasset den enkeltes ønsker og behov.
Gratulerer til Gutte 14 og støtteapparatet.

sm04

sm02

Kåre Edøy
Leder IL Nordlandet

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere