Kjære Marokkaner

Det er med stolthet og stor ydmykhet jeg som leder i ILNordlandet sender dere alle

Kjære Marokkaner

17maiDet er med stolthet og stor ydmykhet jeg som leder i ILNordlandet sender dere alle medlemmer, foresatte og tillitsvalgte denne vårhilsen.
Det er ufattelig kjekt å være leder i en klubb som har slike medspillere som dere representerer. Uten den enorme dugnadsånd det er i alle avdelinger i vår klubb hadde vi ikke kunnet gjennomført det vi påtar oss som oppgaver for å drifte vår klubb på den måten vi alle ønsker det.
Med å bidra til å skaffe de nødvendige inntekter går denne innsatsen direkte tilbake til drifta i form av å legge forholdene best mulig til rette for alle som vil benytte seg av våre tilbud, både sportslig og sosialt.
Vi har lagt bak oss store dugnadsjobber i vår som gir ringvirkninger.
*Åpningscupen i april med rekordstor deltagelse og fantastisk gjennomføring.
*Legging av nyt dekke på banen, gjennomført på seks dager !
*Gjennomføringen av revitaliseringen av Lunden mellom kirka og klubbhuset.
Bygging av ny garasje, utstyrsbod.
*Seniorgruppa arrangerer morgentoget 17. Mai G 16 arrangerer aktiviteter på banen og i huset mellom togene 17. Mai Vi stiller fulltallig opp i Borgertoget 17.Mai Helga 29.-30. Mai er det Marokkofestivalen i parken for 14. Gang. Våre medlemmer stiller også her opp på dugnad.

Alt dette har vi lagt inn tusenvis av dugnadstimer i og vi greier å gjennomføre det til Terningkast 6. Dette takket være DIN innsats.
Derfor er det så fantastisk kjekt å være leder i denne klubben og vi sementerer alle vårt slagord om at - vi e bæst på å ha det kjækt ! - Ingen vil noen gang kunne ta fra oss denne følelsen og vi skal være stolte over å få være en del av denne.

17mai2
Mvh

Kåre Edøy
Leder I L Nordlandet

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere