Nordlandet G14 vant Engacup 2014

Nordlandet G14 trakk det lengste strået i finalen mot CFK i Engacup. En av historiens lengste

g1404Nordlandet G14 trakk det lengste strået i finalen mot CFK i Engacup. En av historiens lengste straffespark-seanser endte med at Vegar bestemte seg for nok er nok, og reddet den siste straffen til CFK. Ulidelig spenning ble til spontan gledesrus og endelig var vi vinner av Engacup.

Våre to lag i Engacup i år viste tidlig at de hadde tenkt å sette preg på cupen og gikk gjennom innledningsspillet med kun seire og ble gruppevinner i hver vår gruppe.
Kvartfinaler ble vunnet og vi hadde til slutt begge lag i semifinale.

På Nordlandet 2 hadde vi ikke keeper og vi må berømme de guttene som turde å sette seg i en rolle de vanligvis ikke bekler.
I semifinalen til Nordlandet 2, møtte de CFK 2 som ble ett nummer for sterk mot slutten hvor det kom noen raske mål. Vi ledet kampen 1-0 en god stund, hvoretter CFK utlignet og det sto 1-1. Vi hadde et håp om å kunne greie et godt resultat da motstanderen ganske så tydelig hadde undervurdert motstanden de fikk. Men det røynet på til slutten og CFK puttet på med tre raske mål. Topp insats av våre gutter og et svært hederlig resultat.

Nordlandet 1 møtte CFK3. Dette var en kamp som endte med seier 2-1 til oss. Resultatet stemte ikke helt med kampbildet og vi skulle satt en del flere av sjansene vi hadde i denne kampen.

Deretter ble det finale med CFK2, som Nordlandet 1 hadde møtt i innledningsspillet, og vunnet 4-1. Det var vel ikke helt fritt for at noen tenkte det skulle bli enkel match igjen, men til det har CFK for mange gode spillere. Det ble åpnet litt nervøst fra begge lag men CFK satte sine sjanser og det stod 2-0 til motstanderlaget når det gjensto 4 minutter. Da startet opphentingen. De siste 4 minuttene kjente vi igjen laget fra alle de tidligere kampene og vi hentet igjen ledelsen og utlignet til 2-2. Et resultat som stod seg til slutt, også etter at sudden-death-forlengelsen på tre minutter var ferdig.

De ble da gjort klar til straffesparkkonkurranse og tre frivillige fra begge lag ble plukket ut som de første straffeskyterne. Disse tre gjorde seg ferdig, deretter de resterende spillerne inkludert keepere, som alle scoret. Imidlertid var vår egen keeper, Vegar, nærmere og nærmere en redning. Etter at vi begynte på den nye strafferunden, kom det en fantomredning og vi ble vinnere av Engacup 2014. Fullt fortjent og endelig, mener vi!

Seieren og innsatsen til alle mann ble feiret av hele cup-troppen på Peppes Pizza. Gratulerer gutter ! Dette fortjente dere!!