A IL Nordlandet - Frei 2 4 - 2

Nordlandet vant fortjent mot Frei 2, men det var gjestene som åpnet

Nordlandet vant fortjent mot Frei 2, men det var gjestene som åpnet best og tok ledelsen på straffespark ved Even Hansen. Straffesparket kom etter en hands. Nordlandet snudde kampen til sin fordel i løpet av ett minutt midtveis i omgangen. Begge målene ble satt inn av Adrian Bunes Stene. Det siste etter et nyderlig angrep som Thomas Ryther sto bak. Fem minutter før pause økte Rune Rovik ledelsen til 3 - 1 til hjemmelaget. Frei laget imidlertid ny spenning i kampen da Arne Martin Fossland reduserte like før dommeren blåste til halvtid. Etter sidebytte roet kampen seg. Det ble ikke skapt all verden foran målene. Nordlandet punkterte kampen minuttet før slutt da Sveinung Bauge satte inn mål nr 4 for hjemmelaget.