Dahle-Nordlandet G16, 2014

Helgen 7.-9. februar deltok vi i Atlanterhavscup med ett lag i

Atlanterhavscup 2014

Helgen 7.-9. februar deltok vi i Atlanterhavscup med ett lag i G15-klassen og ett lag i G16-klassen.

De eldste guttene startet med tre strake tap, men de kunne fort ha vunnet den ene kampen.
Deretter fikk de et skikkelig løft og vant de tre siste kampene i gruppespillet. Normalt burde dette ha holdt til en plass i semifinalen, men dessverre hadde laget stang ut og røk ut pga. målforskjellen. Uansett skal spillerne på G16 være godt fornøyde med både innsats og spill. G15-laget gikk hele veien og vant turneringen! I gruppespillet vant de fire av fem kamper, og ble dermed gruppevinner. I semifinalen viste de skikkelig festfotball og kjørte over vertene fra Averøy fotball. Det kunne fort ha blitt mer enn 3-0, for vi produserte sjanser på løpende bånd gjennom hele kampen.

Finalen mot Frei ble en tett og tidvis rotete kamp. Vi var det førende laget i første omgang, og kunne fort ha puttet ett mål eller to til. I andre omgang slet begge lag med å få etablert noe godt spill, og begge lag forsvarte seg bra. Frei ledet 2-1 da vi gikk inn i siste spilleminutt, og da presset våre gutter hardt på. Vi ble belønnet med et frispark som ble banket opp i nettaket. Dermed var stillingen 2-2. Siden vi hadde hatt en corner og Frei ingen, ble det seier og gull for Dahle/Nordlandet!

Gratulerer med super innsats og helmaks resultat!