Dame IL Nordlandet - Bud/Elnesvågen 6-2

Endelig var sommerferien over og første høstkamp er spilt. Det ble den

ILN DameEndelig var sommerferien over og første høstkamp er spilt. Det ble den 4 seieren på rad for våre damer. Kampen startet jevnt hvor inegn av lagene kom til store sjanser. Etter halvspillt 1 omgang kom det første målet. Sissel kom fri i midten og scoret sikkert fra kloss hold. Etter dette kom gjestene mere inn i kampen og ikke lenge etter vårt første mål kom utligningen til 1-1. No bølget kampen fram og tilbake. Vi fikk flere cornere og på en av disse kom vårt andre mål. Sissel presset borteforsvaret slik at de scoret selvmål. Kort tid etter ble det 2-2 etter at vi mistet ballen midt på vår egen banehalvdel. Det var bra at pausen kom slik at vi fikk igjen pusten- det var tydlig at vi ikke var i så god form som før sommerferien. 2 omgang startet med sjanser til begge lag. Bortelaget hadde 2 skudd i stolpen og mange gode skudd hvor  Marita måtte vise hvor god hun er på streken. Vi skapte også endel sjanser men målene uteble. Etter halvspilt 2 omgang løsnet det endelig for våre jenter. 3-2 målet kom etter fine kombinasjoner hvor ballen endte opp hos Sissel og da la ballen i nota. så fulgte det 5-6 minutter hvor vi skapte det som var av sjanser ute på banen. Ida sørget for å øke vår ledelse til 4-2 før Amalie satte et frispark direkte i mål etter frispark. Det siste målet sørget Marie for. Sluttresultet ble da 6-2. Dette førte våre jenter tilbake på tabelltoppen. Nå håper vi på bedre treningsoppmøte framover så skal høsten bringe oss mange gode og spennende kamper. Våre faste supportere var selvsagt tilstede og de var meget fornøyd med hvordan jentene løste oppgaven i kveld.