G10 Bendit Cup Molde

Med hjelp av 4 gutter fra G9 var det en fin opplevelse med fint vær

g1002Nordlandet G10 gutter spilte Bendit Cup i Molde lørdag 28. september.

Med hjelp av 4 gutter fra G9 var det en fin opplevelse med fint vær i Molde.
Vi startet flott mot Bolsøya og ledet lenge 1-0 med et utall av sjanser og 3 treff i stengene. På slutten fikk desverre Bolsøya et mål på en av sine få sjanser i kampen.
Uavgjort i første kamp gjorde at guttene gjerne ville vise enda mer mot Molde i andre kamp og her så det også lyst ut lenge da vi ledet 2-0 etter bare fem minutter og spilte mye fin fotball. Molde kom mer og mer inn i kampen og tok føringen etterhvert.

Guttene ville gjerne ta igjen dette, men som det pleier å skje i fotball når et lag satser friskt fremover så ble det verre bakover. Det ble tap 2-5 i denne kampen.
I siste kamp mot Bud startet vi igjen feiende flott og hadde på det meste ledelse 5-2. Mange sjanser og stolpeskudd gjorde at alle guttene gjerne ville lage mål. Vi ble da nok engang litt overivrige og falt litt sammen på slutten. Bud fikk noen heldige mål rett før slutt og kampen endte med tap 5-6.
Guttene hadde uansett en flott dag i Molde og en fin tur i klubbussen.

Dette var siste turnering for G10 guttene da det blir for vanskelig å stille 7'er lag med bare fem spillere i de kommende sesonger. Vi(trenerne) vil takke guttene for mange hyggelige stunder og ønsker dem lykke til videre på andre lag i Nordlandet.

g1002

g1001

g1003

Knut og Roger

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere