G12 Nordlandet Rød - CFK Hvit 12 - 2

Høstens 2. hjemmekamp mot CFK Hvit ble også en stor seier. Vi tok en tidlig 1-0 ledelse, men

ILN Rød 2012Høstens 2. hjemmekamp mot CFK Hvit ble også en stor seier. Vi tok en tidlig 1-0 ledelse, men kampen vippet litt frem og tilbake, noen få minutter med dårlig konsentrasjon og vips så ledet CFK 1-2. Dette fikk guttene til å våkne, pasningene og bevegelsene ble bedre og bedre og vi skapte farlige sjanser foran målet til CFK. Tobias utnyttet dette og sørget for en 4-2 ledelse til pause. Tobias scoret faktisk ALLE 4 målene i 1. omgang. Vi ble enige i pausen om å fortsette slik vi avsluttet 1. omgang. Guttene gikk på banen og leverte en KANON 2.omgang. Mulig den beste omgangen i år. CFK ble rundspilt og vi kunne gå av banen med solide 12-2 i målprotokollen. TAKK GUTTER, DERE BLIR BARE BEDRE OG BEDRE.

Målscorere var: Tobias 6mål, Ludvig 3mål, Sebastian 2mål og Jon 1mål.

Fikk kommentarer etter kampen fra noen tilskuere som var meget imponert over spillet til Nordlandet sine gutter, og de ble veldig overrasket da de fikk vite at dere var bare 12 år gamle.