G14 IL Nordlandet - CFK 2 - 0

Dette var kampen om 2.plassen i puljen og retten til 1.divisjonsspill. Med vårt uavgjort og CFK's tap mot KFK, ville

cfkDette var kampen om 2.plassen i puljen og retten til 1.divisjonsspill. Med vårt uavgjort og CFK's tap mot KFK, ville det holdt med uavgjort (CFK kunne fått enda en sjanse i siste kamp i forhold til målforskjell). Derfor var seier sikkerstikk og som alltid det vi går for. Våre gutter taklet presset og surfet inn et resultat på 2-0 og sikret med det 1.divisjonsspill videre.
Kampen bar litt preg av nerver, mest fra CFKs side, hvor våre gutter strevde litt med å få kontroll på ball og få den ned mot bakken etter særlig mange høye baller og avklaringer fra CFKs side.Vi må vel hevde at vi hadde det meste av banespillet og det foregikk 70% på CFKs banehalvdel. Forsvaret sammen med keeper, hadde stålkontroll og vi telte kun to skikkelige målsjanser for CFK. Midtbane og angrep hadde flere gode overganger og ingen kunne vel ha syntes det ville vært meget urettferdig om Nordlandet hadde puttet ett par/tre mål til.
Som nesten alltid, er det full innsats og kjemping om hver ball og vi vinner mesteparten av duellene i dag også. Uten tvil, det beste laget vant og gikk fortjent til 1.divisjon.

Takk for innsatsen, gutter.

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere