G14 IL Nordlandet – KFK 1-3

Den første onsdagen i oktober spilte vi hjemmekamp mot det som viser seg å være Nordmøres

G14lagbildeDen første onsdagen i oktober spilte vi hjemmekamp mot det som viser seg å være Nordmøres beste småguttelag. Vi har møtt dem i 11-erkamp tre ganger tidligere i år, og det har vært tette og jevne kamper. Vi gledet oss derfor til å ta imot våre naboer, for slike kamper liker vi.

KFK fikk etablert et godt trykk på oss allerede fra start av, og det var de som hadde det meste av banespillet i første omgang, så det var fortjent at de ledet 1-0 da pausesignalet lød. Guttene våre gikk i seg selv i pausen, og det var et mye bedre Nordlandet-lag som tidvis kjørte over KFK i andre omgang. Selv om KFK var farlig frampå noen ganger, var vi det klart førende laget i denne omgangen. KFK gikk opp til 2-0 på en corner, men vi svarte med en gang. Etter et mønsterangrep der ballen gikk fort mellom spillerne våre, endte den opp hos Jon. Han hadde tatt et sugende løp fra sin dype midtbaneposisjon, og bredsidet ballen inn nede ved stolperota.

KFK ble synlig stresset, og vi ble enda mer aggressive. Etter nok et nydelig angrep, ble Ali klippet rett ned innenfor 16-meteren. Soleklar straffe!!! Dommeren var egentlig god han, men dessverre så han ikke dette.  Med straffe, utligning og enda mer nerver i KFK-leiren, kunne denne kampen fort ha blitt en stang inn i stedet for stang ut. Våre gjester nettet rett før slutt, og dermed endte det 1-3. Det bor utrolig mye bra i denne Nordlandet-generasjonen, og guttene har all mulig grunn til å gå med hevet hode. Nå gleder vi oss til høstcup i Danmark.