G14 IL Nordlandet - Tingvoll 3-3 (2-1)

I flomlyset onsdag kveld spilte småguttelaget en ny god kamp, denne gangen mot et fysisk

SG2012I flomlyset onsdag kveld spilte småguttelaget en ny god kamp, denne gangen mot et fysisk sterkt lag fra Tingvoll. Etter en god start, med flere gode sjanser for våre gutter, var det Tingvoll som skårte det første målet etter et meget godt angrep. Nordlandet hentet seg fort inn igjen, og to frispark fra Martin "Gerrard" Høvik fra 35 meter gikk via tverrligger og i mål! Resten av omgangen var jevn. Begge lag var opptatt av å spille ball, men god defensiv innsats sørget for at resultatet 2-1 stod seg til pause.Andre omgang var også jevnspilt, begge lag hadde flere sjanser, men det ble ikke skåringer før helt mot slutten. Tingvoll utlignet først, deretter var Martin Høvik nok en gang frampå med skuddfoten. 3-2 til Nordlandet! Etter en sterk sluttspurt utlignet Tingvoll nok en gang, og 3-3 ble sluttresultatet. Tingvoll kunne ha reist hjem med alle poengene, men en meget god benparade av keeper Vegar Mannvik sørget for årets første poengdeling. Et ok resultat etter spill og sjanser mot et godt og spillende lag. Våre gutter kan også denne gang være fornøyd med spill og innsats. Likevel er det den fantastiske lagmoralen som må trekkes fram som det mest positive.