G14 Rival - IL Nordlandet 0 - 4

Endelig ble det seier på 11'er laget til småguttene igjen. Etter mange jevne

G14lagbildeEndelig seier igjen! 

Endelig ble det seier på 11'er laget til småguttene igjen. Etter mange jevne og tette kamper der utfallet stort sett har gått i guttenes disfavør, ble det full uttelling og fullt fortjent seier mot Rival i Molde tirsdag kveld. 

Innsatsen var som vanlig på plass også denne gangen. Men i tillegg ble det spilt god angrepsfotball. Guttene var flinke til å holde ballen i laget. De fant hverandre med gode pasninger etter gode bevegelser. Dette har det vært jobbet med på trening den siste tiden, og det var morsomt å se det igjen i kamp. 

Det første målet kom etter et fint raid av Mats. Et godt løp ble avsluttet med et knallhardt skudd opp i nettaket. Flott skåring, og fortjent ledelse! Vi måtte vente til 2. omg før mål nr to kom. Ali kjempet seg forbi alle og satte ballen kontant i mål! Det gode spillet fortsatte, men det tredje målet kom etter ei langpasning bakfra. Martin sprang fra alle, og alene med keeper satte han ballen sikkert i mål! Helt på tampen kjempet Even seg fri i feltet og satte en godt slått corner kontrollert og sikkert i nettet! Fire fine skåringer der mange var involvert både med gode bevegelser og gode ballferdigheter.  

Samtlige 14 i troppen (mange forfall også denne gangen) gjorde en overbevisende kamp. Forsvar og keepere med fantastiske brytninger, redninger og gode framspill, en midtbane som la ned flere mil med gode løp og gode avleveringer, et angrep som jobbet utrettelig både med og uten ball! 

Årsbeste spillemessig! Og som vanlig topp innsats! 

Tirsdag er det hjemmekamp mot Molde. Da har vi litt å revansjere fra sist møte! 

Lars Helge 

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere