G14 sesongoppkjøringen 2013

G14 har hatt et meget godt oppmøte på alle treningene i vinter, og

G14lagbilde

G14 har hatt et meget godt oppmøte på alle treningene i vinter, og vi ser at samtlige gutter har har vist fin fremgang. Vi har deltatt i to cuper før sesongstart, og det spillerne har prestert under disse kampene, gir oss trenere en rimelig god følelse for at dette vil bli et godt fotballår.
I Enga cup stilte vi med to lag i klassen G13 og to lag i G14. Alle lagene vant kamper, og hele tre lag spilte seg fram til semifinaler. I klassen G13 holdt vi på å få to lag i finalen, men dessverre tapte det ene laget på sudden death i semien. Det endte med sølv for det laget som kom seg til finalen. Det bør også nevnes at vi stilte med to jevne lag i denne klassen. I G14-klassen hadde vi også med to lag. Det ene laget kom til semifinalen, men dette var den egentlige finalen, for av en eller annen grunn var sluttspillet lagt opp slik at alle puljevinnerne møtte hverandre før finalen. Imponerende innsats av guttene!
I vår egen åpningscup hadde vi med ett lag i 7'ercupen og ett lag i 11'ercupen. 7'erlaget endte på tredjeplass etter to seire og to tap. Alle kampene var ganske jevne. I 11'erklassen ble vi nok en gang snytt for finaleplassen, men vi skal ikke tvære mer på grunnen til det. Egentlig burde vi ha avgjort det selv i gruppespillet, for vi sløste fælt med sjansene. Guttene spilte meget godt, og vi slapp ikke inn et eneste mål. Bronsemedaljer og årets andre pokal smakte godt.
Fotballvenner på Nordlandet bør legge turen innom banen i løpet av sesongen. Dette er Nordlandets nye golden generation!