G19 IL Nordlandet - Molde 4 - 2

Da kom endelig årets første seier for junior guttan. De ble en fin fin 4-2 seier over

Jr Laget 2010Da kom endelig årets første seier for junior guttan. De ble en fin fin 4-2 seier over Molde. Det hele startet i garderoben der sjæf Lilleng giret opp gutta til kamp. Viste seg allerede på oppvarminga at gutta var tent for oppgaven. Fra første spark av satt spillet på plass, taklingene suste og Molde ble rystet med en gang. Etter 12 minutter satte Bayar (vår yngste mann) inn det første målet. 1 – 0. Så får vi frispark fra 45 meter på venstresiden etter 13 min, der Ahmed slår den rett imål. 2-0 Spillet og kjempingen fortsetter! Vi får noen sjangser både på corner og i spill. Etter 27 min får vi en straffe! Arkan bommer på denne. Så etter 37 min utligner Molde til 2-1, noe som også blir stillingen til pause. Gutta kommer av banen og det lyser tenning av guttan.  Sjæfen tar en pauseprat med gutta, noen små justeringer og fyrer opp. Ahmed får beskjed i pausen at han skal være med i boxen på cornere og duellere.Dette betaler seg allerede etter 7 min i andre omgang. Vi får corner, og jo nettopp Ahmed går opp i duell og stanger inn mååål! 3-1 I det 58 spilte minutt setter også Bayar inn sitt andre mål for dagen. 4-1. Vi eier Molde. Vi kjemper, spiller bra fotball og gjøre en fantastisk innsats.Guttan imponerer idag!!! Molde utligner i det 88 minutt. 4-2, noe som agså blir sluttresultatet. Jørgen og Jeg (Panzer) er enige om at dette var deilig, og dette fortjente gutan!Som sagt så kjempet gutan som løver, spilte god fotball og var veldig postive mot hverandre. Trenerene til Molde kunne fortelle oss etter kampen at de var misunneilig på oss, som haddegutter på laget som virkelige var villige til å blø for drakta! De utropte også Ahmed til dagens beste spiller!! De sa seg enige at det var utrolig ”trøkk” i kapteinen oss. Han spilte utrolig bra! Alle får mer enn godkjent i denne kampen. Jeg vil også nevne kamplederen som gjennomførte meget bra dømming! Mvh meget stolte trenere!!  Jørgen og Panzer!