G19 KFK - IL Nordlandet 5 - 0

KFK - IL.Nordlandet 5 - 0 (Juniorkamp.) I kveld (onsdag 02.06.10) møtte

Jr Laget 2010KFK - IL.Nordlandet  5 - 0  (Juniorkamp.)I kveld (onsdag 02.06.10) møtte juniorgutta KFK på KFK-banen. Der endte det med et 5-0 tap. Det sto 2-0 etter første omgang. Bortekomplekset fortsetter! Jobber ikke for hverandre. Prøver og fyre opp gutta før kamp i garderroben, gutta sier de er tent for oppgaven, men når kampen starter er de tydeligvis ikke det. Det blir for mye jobbing 1 og 1, for stor avstand til hverandre. Nå må det også sies at KFK var ganske dyktige i dag da. De første 25 minutt av andre omgangen var da ganske braav oss, der vi hadde et visst trykk på dem, men det var ikke nok. Vi får ta med oss det som var av positivt i kampen, glemme resten, og å se framover! Det kommer nye muligheter :-)Spille gruppa har heldigvis humøret og miljøet er fortsatt meget godt! Et flott øyeblikk i kampen var da dommer dømte corner til KFK, noe det ikke var, så sier Mujo Mesan ifra at dette ikke var corner.Corneren blir så omgjort til fem meter. Kjempeflott gjort, Applaus!! Slike holdninger liker vi :-)Noe positivt ser jeg på KFK sin side, var at KFK var godt fornøyd med at vi spilte Fair Play og at garderoben var pen etter kampen: Ref: John Hammerås :-) Bra!!Neste kamp nå blir 16.06-2010. Hjemme imot Surnadal. kl:19.00Laget ikveld: Øyvind, Tommy, Even, Anders, Arkan, Bjørn, EmilAhmed, Tor, Blend, Bayar, Aram,Sondre, Sugan, Lars, Imad,Christopher og kaptein André.