G19 Nordlandet - Elnesvågen/Bud 1 - 1

Onsdag 26.mai tok Juniorgutta imot Elnesvågen / Bud til kamp

Jr Laget 2010G 19.  IL.Norlandet - Elnesvågen / Bud. Onsdag 26.mai tok Juniorgutta imot Elnesvågen / Bud til kamp i godt vær.Kampen endte med 1 - 1, der vi med litt hell kunne vunnet denne kampen. Vi åpnet kampen med mye fint spill og meget god kjemping i den første halvtimen, i siste del av omgangen kjører gjestene på og får en del brukbare sjanser, som en meget god Keeper i Øyvind Havnvik rydder unna og holder oss inne i kampen i denne fasen av kampen. Omgangen ebber ut i 0-0.Andre omgang blir omtrent som i siste del av første, der gjestene har en del brukbare sjanser hvor Øyvind stopper alt. Gutta ute på banen kjemper med kramper og slitne bein. I det 80 spilleminutt blir Bjørn André spilt fri på venstresiden, skjærer inn i banen, og setter ballen i mål, i det lengste hjørnet til keeperen. Et meget fint mål. (Kanskje litt ufortjent ledelse).     :-)Nå håper vi alle på en hjemmeseier! Men i det 88 spilleminutt kommer det en velfortjent utligning.Det blir slått en lang ball, der en av våre prøver å "hedde" unna, men blir til en stuss bakover til motspiller som kan skjære inn og sette ballen utagbart i mål bak Øyvind.Helt på tampen var Bayar kjempenær og sende oss i føringen igjen med en nydelig  avslutning som ender i stolpen. Alt i alt skal vi være fornøyd med et poeng i dag, da gjestene hadde mange sjanser.Vi kan alle takke vår keeper (Øyvind) i dag for poenget vi fikk. Han var kjempegod!!!Vil også nevne innsatsen til Ahmed, han løp sikker 2 mil idag. Idet 60 minutt ville han byttes ut, sliten sa han. Men som den stayeren han er sto han hele kampen ut. Knallsterk jobbing!

Neste kamp nå blir borte imot KFK, Onsdag 02.06.2010. Den skal vi vinne! Per, Jørgen og Panzer!