G19 Nordlandet - Sunndal 1 - 2

Onsdag 12.05.2010 møttes IL.Nordlandet og Sunndal i Juniorkamp. Der ble

Jr Laget 2010Onsdag 12.05.2010 møttes IL.Nordlandet og Sunndal i Juniorkamp. Der ble det et noe surt 1-2 tap.
Gutta våres tok ledelsen etter 32 min hvor Arkan ble målscorer, i noe som var et heldig men et fortjent mål. Arkan skjøt ifra 40 meter høyt i været Sunndals keeper ble blendet av sola og ballen gikk imellom nevene og tverrliggeren. Vi hadde da ganske god kontroll på kampen og det forsatte vi med ut første omgangen.
Etter pause kjørte Sunndal på i de første 12 minuttene, samtidig som det ble for stor avstand mellom våres midtbane og forsvar. Det endte med et mål imot i det 53 min der det ble litt for mye nøling foran vår egen 16 meter, en sunndal spiller snappet ballen, løp imellom stopperene våres og satte ballen sikkert i mål alene med keeper. Etter dette la Sunndal 7 spillere på egen banehalvdel og drev med det vi kaller for "poling av ball opp imot spissene. Vi prøvde hele tiden og spille ball igjennom midtbanen, men ble brutt midt på Deres banehalvdel, hvor så de " polte" ballen opp igjen.
I det 78 minutt fikk de frispark midt på våres banehalvdel, slår inn i feltet, der blir det en luftduell hvor en Sunndalspiller faller og " ROPER" til seg en straffe!   Ikke fornøyd med den avgjørelsen!!!!!  Billig!!
Sunndal scorer på straffen de blir tildelt. Gutta våres kjemper på fortsetter og prøve, men lykkes ikke. Kampen ebber ut med dette resultatet.
Jeg vil berømme gutta for at de står på, prøver og spille fotball imot et lag som ikke er interresert i å spille ball i det hele tatt!
Alle gutta skal ha kreditt for innsatsen, men allikevel berømme Lars Langø for godt midtstopperspill,
og gratulere Arkan Kasim for en meget meget god kamp! Han jobba høyt og lavt, positiv innstilling!