Jr.s Englandstur 15/10-18/10 2010

Turen startet fredags morgen,med pysjamasflyet, vi var litt spente på om ungdommen ville

Juniorlagets Englandstur 15/10-18/10 2010

e15


Turen startet fredags morgen,med pysjamasflyet, vi var litt spente på om ungdommen ville dukke opp til rett tid men det var ingen grunn til engstelse, alle stilte friske og raske.
Etter en hektisk og kort stopp på Gardermoen,noen rakk taxfreen ja, lettet flyet til Manchester hvor vi landet kl 0930 lokal tid. Indre Østfold Reisebyrås mann var på plass og loset oss inn i riktig buss,vi var ikke de eneste på fotballtur denne helgen, som tok oss til Brittania Hotell,Portland street.Vi fikk ikke sjekket inn før kl 15.00 og vi hadde planer om en felles lunch, men guttene var utålmodige etter å utforske Manchester by og slik ble det.
Brittania Hotell er ett stort og ærverdig hotell og da vi kom for å sjekke inn ble vi møtt av ett stort bryllupsfølge(det var forøvrig bryllup lørdag også) Etter sigende prøvde en av våre gutter å sjekke opp brura i løpet av fredags natt ..................
Lørdag og match day opprant med flott Engelsk høstvær og etter at Harry og Bjørn Inge hadde inntatt en halv gris til frokost tok vi toget ut til Old Trafford og oppgjøret mot West Bromwich.Vi fikk oppleve noe av atmosfæren som er en del av fotballopplevelsen med å være på kamp i England.Alle fikk ikke billetter ved siden av hverandre men vi satt alle litt spredt bak det ene målet og ved siden av bortefansen,noe som senere i kampen visste seg å være en opplevelse. Resultatet var vel ikke som forventet for noen av oss men den stemningen som ble på stadion etter at West Bromwich utlignet til 2-2 var stor og opplevelsen verd, med 77.000 tilskuere på kampen.Etter kampslutt var det tog tilbake til byen sammen med noen tusen andre og da var vi klar til en fellesmiddag på Belle Italia midt i sentrum.Ett lite koselig lokale hvor vi koste oss ett par timer før de etablerte tok kvelden mens andre sjekket tempen på Manchesters uteliv.
Søndag var det handledag for noen av de unge,masse muligher med Trafford senter og Arndale i nærheten,mens noen av oss dro for omvisning på City of Manchester stadium.Harry og Bjørn Inge dro til Liverpool hvor de var så heldige og få billetter til oppgjøret mot Everton. Etter sigende en flott opplevelse.
Om kvelden samlet vi oss til ett fellesmåltid på Hotellet, menyen var som nesten norsk søndagsmiddag.Kjempetrivelig var det, men det var siste kvelden og vi skulle tidlig opp neste morgen
Avreisedagen mandag startet kl 0730 med buss til flyplassen og vi hadde god tid til å sjekke tax freen før flyet tok av til Gardermoen.Der og var det jammen tax free men vi fikk tid til en felles lunch før flyet tok av til Kristiansund. Kl1830 landet vi i KSU etter en i alles øyne, flott tur.
Kjempetakk til en sammensveiset gjeng gutter for en flott tur med eksemplarisk oppførsel, gode representanter for ILNordlandet er dere.Takk til de godt voksne også selv om Ole lukkøye til tider var slitsom.
Takk også til hovedlaget og alle våre sponsorer som bidro til at det ble tur.


WEST ELEKTRO – FMC TECHNOLOGIES - TIGMEK – NEAS – TERRA EIENDOMSMEGLING – VESTBASE – FLISFORUM - ILNORDLANDET

Med hilsen reiseleder Arve

e1

 e2

e3

e4

e5

e6

e7

e8

e9

e10

e11
e12

e13

e14

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere