Marokko 2012

Jubileumsåret 2011 ble en ubetinget suksess for Marokkofestivalen. Svært godt besøkt


Marokko tar sats, igjen!

m2012

ctdwsElC






 

 

 

 

 

 

 

Jubileumsåret 2011 ble en ubetinget suksess for Marokkofestivalen. Svært godt besøkt og det haglet lovord om arrangementet, både under og i etterkant. 

Nå ser det jaggu ut som om Marokko 2012 løftes mot enda større høyder med internasjonale artister som Chris Thompson, vokalist og frontfigur i det legendariske bandet "Manfred Mann's Earth Band" og en av verdens fremste vokalister.) Thompson har med seg en av Norges beste gitarister Mads Eriksen med band.

Når vi sper på med våre egne supergrupper Dance With a Stranger og El cuero ligger det i kortene at blir dette en helg med sus i. Marokkobandet kvesser klørne og kjører på med en TOTO tribute i tillegg til support begge kvelder. Når vi topper dette med det kjempepopulære markedet med masse aktiviteter for barna samt tidenes Marokko revy som i fjor var utsolgt på et blunk, er det bare å reservere plass i kalenderen.   

Marokko er uten tvil blitt en tradisjon og er blitt noe de fleste bare må få med seg. Det som startet som en liten trivelig sammenkomst for bydelen ”Marokko” i Kristiansund .  Marokkofestivalen har utviklet seg til å bli en fargerik festival. Formålet var å skape liv i bydelen Marokko (Nordlandet) og lage en trivelig opplevelse for enhver smak og ikke minst noe for alle aldersgrupper. 

Marokkofestivalen er lagt opp til at det skal være et folkelig, intimt og fornøyelig arrangement. For at Marokkofestivalen skal kunne bli vellykket legges det ned utallige timer og dugnadsinnsats. Det er også viktig å ha et godt forhold til naboer og nabolag noe som har gått svært bra så langt. 

Vi hadde et forferdelig vær en 3-4 år på rad og derfor ble det besluttet at vi skulle ha verdens eneste festival med ”regnværs garanti” det passer jo bra sammen med Kristiansund kommunes slagord ” I MEDVIND UANSETT VÆR 

revy

program


Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere