Åpningscupen 2013, Takk til Alle

Da har vi igjen lagt bak oss to helger med stor aktivitet på banen, og kan trekke den samstemte konklusjonen

TAKK TIL ALLE !

Da har vi igjen lagt bak oss to helger med stor aktivitet på banen, og kan trekke den samstemte konklusjonen om at dette igjen har vært et vellykket arrangement, sett med IL Nordlandet sine øyne.85 lag med ca. 550 spillere har deltatt under cupen, og det har i år vært et meget godt år værmessig for cupen. Litt kaldt har det vært, men heldigvis har vi sluppet nedbør av betydning.

Cupgeneralen var riktignok ute med ATW'n på lørdags morgen i den andre helga, da det var et tynt hvitt snelag på banen. Når første kamp startet klokken 08.00 var banen grønn igjen !Tilbakemeldinger fra deltagerne og foreldre/foresatte har bare vært positive også, så da kan vi ikke annet enn si oss fornøyd med sluttresultatet. God omtale i Tidens Krav er selvsagt også kjekt og lese for oss som arrangør.

Idrettslaget Nordlandet har arrangert årets første utendørsturnering 28 år på rad nå, og vi er stolte av at vi fortsatt greier og gjøre dette, og at vi i alle disse årene stort sett hart hatt meget fornøyde deltagere. Vi er kanskje veldig tradisjonsbundne, eller si "gammeldagse" på Nordlandet, men jeg føler at det allikevel ikke er noe i veien med måten vi gjør ting på.Idrettslaget Nordlandets styre må igjen rette en stor takk til alle våre frivillige foreldre og tillitsvalgte, som er med og bidrar til det vellykkede resultatet, UTEN DERE INGEN CUP

Som leder av Idrettslaget Nordlandet må jeg få trekke frem et par personer som har bidratt mer enn gjennomsnittet til arrangementet, og det er turneringsleder Per Øyvind Aspen, som har alt arbeide fra innbydelse til kampoppsett og organisering av nødvendige tekniske tjenester for gjennomføring av selve cupen. Organisering av vakthold og servering er det Anniken Amundsen som har stått for, og hun har som vanlig gjort en enestående jobb med organisering av alt dette. I tillegg er hun også selv en "gjenganger", hver time, og mer til under hele arrangementet. Uten slike ledere ville det ikke vært mulig for Idrettslaget Nordlandet og gjennomføre et så stort arrangement, så tusen takk til dere alle sammen.  

Vennlig hilsen 
Kåre Edøy Leder

Idrettslaget Nordlandet.Tlf. 90 12 90 18 

"-vi e bæst på å ha det kjækt !" 

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere