Samarbeid Gutte 14-16

Idrettslaget Nordlandet er blitt enige med Dahle Idrettslag om

Idrettslaget Nordlandet er blitt enige med Dahle Idrettslag om å samarbeide om satsningen på 2 guttelag i 2014 sesongen.Dette er etter vår mening et meget riktig valg å ta for de to klubbene som ønsker at flest mulig barn skal bli i fotballen lengst mulig, basert på å kunne gi et differensiert tilbud til alle sammen, tilpasset det barna selv ønsker å yte for å kunne delta i fotball. Vi har ingen barn å miste. Rent praktisk skal vi melde på et lag i 1. divisjon og et lag i 2. divisjon sesongen 2014, med navnet Dahle/Nordlandet.

Vi har ca. 36 gutter og velge iblant i den angjeldende årsklassen 1998-1999. Foreløpig trener alle sammen tre økter i uka frem til vinterferien, hvoretter vi deler de opp i to grupper og trener litt variabelt i antall økter pr. uker.Det vil ut fra et kvalitativt hensyn gi disse gutta et meget godt tilbud om utvikling.Lars Helge Høvik er engasjert som hovedtrener for prosjektet og har foreløpig med seg Per Arne Fladseth, Rune Lysø, Knut Olsen, Per Inge Storvik og Steinar Melby som trenere/lagledere.

Treningene for gruppa vil frem til vinterferien bli en økt på Nordlandet torsdager fra 17.00 til 18.30. Mandager 20.30 og søndager 19.00 til 20.30 på Dahlebanen.Vi vil komme tilbake med flere detaljer om dette prosjektet, men ønsker nå alle deltagere lykke til og håper at vi kan bygge et kvalitativt godt tilbud for alle gutta som ønsker å tlhøre fotballfamilien på Nordlandsøya.

g1416


Kåre Edøy
Lagerformann Kristiansund
Tlf.+47 90 12 90 18

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere