Samarbeidsklubbens kveld!

IL Nordlandet fikk onsdag æren av å være med på å lage en begivenhetsrik aften, da Kristiansund BK møtte

Samarbeidsklubbens kveld!

kbk01

IL Nordlandet fikk onsdag æren av å være med på å lage en begivenhetsrik aften, da Kristiansund BK møtte regjerende Norgesmester Hødd fra Ulsteinvik, i den første TV sendte kampen fra Kristiansund i Toppfotballens historie. I øsende regnvær fikk vi som fulgte oppgjøret fra sofaen, på TV2 Zebra, se to aktive i Nordlandets yngste gruppering, NIL Micros, og lagets største KBK supportere, Eirik Erstad Nyland og Mathias Fevang følge kapteinene ut til avspark.

På linjene var representanter for klubbens G14 lag, og på tribunene deltok guttene fra klubbens G11 lag med loddsalg.
Alle representerte klubben på en fremragende måte, og det er en fryd å se klubbens medlemmer representere klubben som er ”Bæst på å ha det kjækt!” i slikt positivt øyemed.
Ikke nok med dette fikk IL Nordlandet nok en ”15-minutters fame”, med eksponering av klubbens logo i beste sendetid, representert med banneret bak det ene målet sammen med de andre samarbeidsklubbene.

Beklageligvis vant Hødd kampen, men klubbens representanter vil nok si at de hadde hatt det kjekt likevel! Vi gleder oss til å kunne representere samarbeidsklubbene igjen, i september, mot Strømmen, og ønsker KBK lykke til videre i ferden i Adecco ligaen.


MvhPer Øyvind Aspen

IL Nordlandet
"Vi e` bæst på å ha det kjækt!"

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere