Seriemester 6.divisjon

Styret i Idrettslaget Nordlandet vil med dette gratulere Alex og guttene på A-laget med et suverent

Seriemester 6.divisjon

a2013(2)Styret i Idrettslaget Nordlandet vil med dette gratulere Alex og guttene på A-laget med et suverent seriemesterskap i 6.divisjon.Aleksander Bunes Stene tok sammen med en del ”hjemvendte” nordlandsgutter kontakt med styret i fjor høst, og spurte om de kunne få bidra til å starte med en A-lags satsning. Med det spillermaterialet de skisserte for oss i styret var vi snar om og si ja til å støtte dette tiltaket. Mange tidligere nordlandsspillerevar som sagt interessert i å komme sammen og lage ei treningsgruppe som kunne spille i 6.divisjon 2013. 

Og det har blitt en umiddelbar suksess. Ikke bare feier de all motstand til side, men de har også laga seg ei fin gruppe med kameratskapet i høgsetet, og det er vi spesielt gla for, de mange som står på sidelinja og ser på at deres sønner igjen er ikledd den rød/blå stolpedrakta. 

Vi håper samtidig at den samme gruppa består til neste år og at vi kan støtte opp om et A-lag i 5.divisjon bestående av de samme spillerne.

Gratulerer så mye med seriemesterskapet alle sammen. 

a024

Rekruteringen er bra....

a20

Ivrige mødre ser på Nordlandet`s gutter spille seg fram til opprykk. Fra høyre Marit Sæther Odde,  Hilde Solli-Sæther og Lisabet Bunes Stene.

a021

Trangt om plassen på VIP tribunen..

a022

Veteranene er konsentrert og kaffen varmet godt i kulda..

oppmann

Når alle andre har gått hjem for å feire seier etter seier og nå tilslutt opprykket er det en mann igjen på stadion for å rydde opp, baller, flagg, flasker, vester og alt annet som skal til for å igjennom føre en fotballkamp. Årets oppmann, Arve Stene gjør en formidabel jobb og fortjener en stor takk fra alle oss andre:

foto + Roger S Sæther

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere