A laget 2010A-kamp 10/9 : Smøla - IL-Norlandet
Denne kampen går inn i mine historiebøker .
1.Omg
For en kamp , vi stressa oss fra seivika med 5 ferja på tur til Smøla .
Pepptåk og skifte på smøla ferja , stressa som f....  annkommer vi Råke stadion. Der står et heltent Smøla lag ferdig oppvarma og venter på oss .
Litt teiping på med drakta 8 min med oppvarming , her var det bare og sette i gang : for på Råke har de ikke lys . Smøla var over oss som løver fra start av , pepptåken vi hadde hadde alle glemt :-( Smøla har et par små sjanser , men liksom ikke så kjempe farligt . Etter 9.min spillt får vi en corner som kunne fort ha endt i scoring , mot spilles gang . Men det er ikke spillet som preger første omg . Det er etter manges mening Mannen i Svart .
15.min spilt " IL-N : Gult kort til Izzat "
27.min spilt " Gult kort til Smøla
Så må det nesten bare skje , Smøla skårer og det er vel ikke helt ufortjent .
31.min 1-0 " slurv av oss et piss mål etter min mening "
Vi spiller en grusom omgang , feil pasninger florerer , kjefting på hverandre , langt i fra det vi ble eninge om før kampstart .
43.min spilt " IL-N : Gult kort Øystein Dale
46 min spilt " IL-N : Gult kort Øystein Dale " Rødt "

Pause

Pause praten tar nesten av og jeg har store problemer med og få kontakt med guttene .
Men vi må legge om laget og gjøre det vi gjør på trening " Vræler en jævla sint trener Lilleeng "
Slutt og suttre vi er drita gode hvis vi gjør det vi trener på .

2.Omg.
Dette er omgangen som Alex Kvarsvik kan skryte av i evig og alltid.
For fy feite som han tar tak i kampen , han girer opp hele laget med sin innsatts vilje .
Vi eier Smøla til tider , med en mann minde sitter spillet .
Men ...................
51.min spilt " IL-N : Gult kort Sondre Borge "
60.min spilt " IL-N : Gult kort Sondre Borge " Rødt "
Offf ,,,  hvordan skal dette gå , vi ligger under og har to mann utvist .
Jeg tenker så det knaker , vilken formasjon skal jeg velge no da ????
68.min spilt " mååååållll 1-1 : Heeemmmenn Raaaamaaaddann , med to man mindre .
En kanonfin frispilling av Jokke .
No må jeg finne på noe , alle mann begynner og bli slitne .
70.min spilt : Bytte : Ut med Jokke : Inn med Lars Dromnes
Dette setter mere fart i oss og jeg tenker at dette kan jo gå vår vei .
Alex er flytta ned i Sondre jobben , han tar nesten alt som kommer . Når han i tilegg lykkes med LUKA på smøla splillerne . Så tar jeg en sjanse .
Vi legger oss i 6-2 formasjon , Alex tar jo rydde jobben foran Gunnar og Panzer .
75.min spilt : Bytte : Ut med Izzat : Inn med Bjørn Monsen .
78.min spilt " måååålll : 1-2 : Gunnar hedder inn en corner : i ren "Gerard-stil  "den ene gangen Gerard scåret på hodet"  . Kanonhardt
Vi kontrer så og si Smøla i senk denne perioden , både Lars og Bjørn har sjansen til og punktere kampen .
Hadde Smøla spilt fotball i denne perioden så hadde vi aldri klart dette , det var kun POLING fra egen keeper til Jarle H . Vi hadde aldri i værden klart dette hvis de hadde spillt og brukt midtbanen sin .
Panzer-Gunnar-Ræka-Hemen : kjemper som ville dyr i forsvar .
89.min spilt : Smøla scorer 2-2 . offfffffff
Men Pavel har reddet oss et par ganger så det måtte vel bli sånn
Jeg og alle hadde vel vært fornøyd med uavgjort .
Vi ble vel for bak tunge i de sist minuttene , halve laget hadde krampe.
91.min spilt : Måååålll : IL-N : Bjørn Monsen : 2-3
En kjempe passning fra Panzer på 60 meter åpner alt på Smøla , Råke stadion står stille . Bjørn fosser frem ,
drar av en , drar av to og setter ballen i lengst hjørne .
93.min spilt , Corner til oss . Panzer tar plutselig med seg Gunnar - Alex : Alt av hode styrke frem på corneren .
Da klikker det nesten for meg , hva er det du tenker på roper jeg . VI SKA DA HA MÅL SJÆF , skriker han tilbake .
En sliten Panzer må nødt til og ta turen tilbake sammen med alle store sterke guttene ,
han hadde ikke fått med seg at vi ledet en gang , han var sikker på at det var uavgjort .
Kan si det slik , jeg har aldri sett han og laget så slitne .