Bud/Elnesvågen - Nordlandet dame 7er 3-1

Den 1 juni spilte damelaget sin andre kamp

DamelagetDen 1 juni spilte damelaget sin andre kamp for året. Kampen endte med tap 3-1. Første omgangen var den beste for vårt lag med 2 stolpeskudd og endel halvsjanser hvor ballen ikke gikk vår vei. Hjemmelaget klarte å score på de sjansene de skapte og ledet 2-0 til pause. I andre omgangen klarte hjemmelaget å tilrive seg et spillemessig overtak og våre damer ble løpende etter ballen uten å komme inn i kampen. Sissel Hopmark scoret vårt mål helt mot slutten av omgangen etter at hjemmelaget hadde gått opp til 3-0 midtveis i omgangen.
Selv om vi tapte kampen skal vi ta med oss det positive spesielt fra 1 omgangen. Vi må fortsette med å spille ballen og får håpe at vi etterhvert får bedre uttelling på våre sjanser og at vii klarer å tette igjen i forsvaret.