Dahle/Nordlandet 1 – MFK 1 6 – 2

Etter en seriestart noe bak forventningene til 1-laget, var samtlige enige om at Molde 1

lagbildeg16Dahle/Nordlandet 1 – MFK 1: 6 – 2 (1 – 2)
Etter en seriestart noe bak forventningene til 1-laget, var samtlige enige om at Molde 1 som er serieleder etter 4 runder, skulle reise hjem med sitt første tap. Vi åpnet veldig bra med masse energi og god beslutsomhet, som igjen gjorde at vi hadde det meste av spillet de første 12-15 minuttene. Hjemmelaget hadde flere sjanser, og 2 av cornerne i denne perioden kunne like gjerne ha gått i mål om nøyaktigheten hadde vært tilstede.

MFK kom litt mer inn i kampen, og ved å score på 2 av 2 mulige målsjanser ga de oss en leksjon i effektivitet. Våre gutter på banen mistet litt av gløden, men kjempet seg inn i kampen igjen og Jonas reduserte til 1-2 som også ble pauseresultatet.

Etter hvilen tok guttene skikkelig tak i kampen, og et begeistret hjemmepublikum fikk tidvis se guttelaget opp mot sitt aller beste. Ikke minst fikk vi se oppriktig spilleglede, noe vi ønsker å se i hver eneste kamp fremover. Engasjementet var på topp, og samtlige ga alt det de hadde. Dette førte til at MFK sine ellers veldig gode tekniske spillere, tapte de fleste dueller og Dahle/Nordlandet fikk uttelling i form av mål. Elias, Ali, Ola, Tobias og Martin H. Sørget for målene i 2. omgang, og en fornøyd gjeng gikk i garderoben med 6-2.

Nå skal det nullstilles, og fokus er rettet mot ukens treninger før vi skal møte Frei 1 neste uke. Godt jobbet gutter!