Dame IL Nordlandet - Batnfjord 1-0

Mandag 14 juni spilte vårt damelag hjemmekamp mot Batnfjord. Sist møte på

ILN DameMandag 14 juni spilte vårt damelag hjemmekamp mot Batnfjord. Sist møte på bortebane endte med tap 3-1 så i dag var våre jenter ute etter å reise kjerringa. Kampen startet med godt spill av hjemmelaget hvor vi presset Batnfjord bakover fra start av. Jentene produserte endel halvsjanser med kom ikke til de helt store sjansene. Bakover hadde vi igjen full kontroll. Vår midtbane ofrer seg stadig mer i også å jobbe hjemmover og da blir det enklere for våre forsvarspillere å klarere de angrepene som kommer. 2 omgangen startet med et vist overtak fra Batnfjord. Etter ca 10 minutters spill kom vår største sjanse så langt da Maria Rimstad igjen skjøt i stanga. Uflaks. Utover i omgangen kom vi til flere tildels store sjanser men avslutningene ville ikke gå på rett side av stengene samt at de som traff mål ble fanget av en meget god keeper hos Batnfjord. Men endelig kom målet og det var et finf mål hvor ballen ble spilt fint framover og hvor den tilslutt ende opp på venstekanten hvor Brita Hesthammer fikk stå helt alene og skuddet ble plassert hardt helt ned i nærmeste hjørnet. Stooor jubel hos hjemmelaget. Etter dette kom hjemmelaget til flere gode sjanser men kampen ebbet ut med en fortjent 1-0 seier. Igjen viste våre jenter at de tør å stå fram og kjempe for laget sitt. De blir tøffere og tøffere for hver kamp som går.For å si det enkelt så hever alle våre jenter seg for hver kamp Vi får håpe at framgangen fortsetter - da skal dette bli svært artig utover høsten.

Håper at det dukker opp flere tilskuere til neste hjemmekamp som spilles mot Tingvoll førstkommende mandag ( 21.06) kl 19.00. Det har våre jenter fortjent. Mulig det går an å få seg en kaffekopp og en kakebit da - så møt opp.