Flott høstturnering på Frei

Vårt D/N 2. divisjonslag var sammen med Dahle G14 invitert til Frei FK G16 sin høstturnering

Vårt D/N 2. divisjonslag var sammen med Dahle G14 invitert til Frei FK G16 sin høstturnering i 7`r-fotball på Omsundet stadion i dag søndag. Kjempebra initiativ, og utrolig bra gjennomført arrangement fra vertene sin side som i tillegg hadde sørget for flott høstvær og god stemning.

Vi møtte opp i Omsundet med 2 jevngode guttelag og 1 G-14 lag som har god formkurve for tiden. Alle 3 lagene kvalifiserte seg til A-sluttspill, og guttene født i 2000/2001 stod for en imponerende prestasjon ved å komme til bronsefinalen hvor de måtte seg seg slått av D/N rød som da fikk 3. plass i turneringen.

D/N blå gikk helt til topps og slo Gossen 2 – 0 i finalen. Sander ble matchvinner og stod for begge scoringene. Det skal nevnes at det ble en knepen seier mot D/N rød i semifinalen som måtte avgjøres med straffekonkurranse etter både ordinær tid og sudden death.

Frei hvit vant B-finalen der de slo Smøla 2 – 0. En stor takk til Frei FK G16, og da spesielt Jøran Gården for et kjempearrangement vi håper kan bli en tradisjon.

lagbilde

Bildet: Vebjørn, Vegard, Erik Alexander, Håkon B.O, Goff, Patryk, Kristian, Mathias og Sander vant søndagens turnering.

dn01

dn02

dn03

dn04

dn05

dn06

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere