G14 11'er EKKO/Aureosen - Nordlandet 1 - 2

Den andre borteseieren på rad kom mot Ekko/Aureosen onsdag kveld i flott høstvær! Guttene

G1401Ny borteseier!
Den andre borteseieren på rad kom mot Ekko/Aureosen onsdag kveld i flott høstvær! Guttene spilte nok en god kamp mot et fysisk sterkt lag. Gode bevegelser og gode pasninger var oppskriften i første omgang. Det var ikke ufortjent at Tobias ga Nordlandet ledelsen etter 20 minutter. Angrepet startet i eget forsvar, og etter syv pasninger og ei god avslutning lå ballen i mål!

Det gode spillet fortsatte ut omgangen, men uten flere mål.
Etter god stemning i pausa var alle innstilte på å ta med 3 poeng til Nordlandet. 2. omg startet slik som 1. ble avsluttet. Godt spill, men ikke så mange sjanser. Mot slutten av kampen mistet vi litt initiativet, men E/A produserte heller ikke sjanser. Likevel reduserte de på et frispark fra langt hold 4 min før slutt. Tanken på at vi nok en gang skulle miste poeng i en kamp der vi dominerer spillemessig slo de fleste av oss. 

Men guttene hadde andre tanker! Rett fra avspark fikk guttene ballen fram til Tobias som nok en gang satte ballen forbi bortelagets keeper. Denne gangen etter et dribleraid innom 16 m og ei kald avslutning! 
3 min på overtid blåste dommeren av og guttene ropte "Nordlandets gutter" så høyt i garderoben slik at det hørtes helt til Molde!

Alt i alt en fortjent seier! Nå handler det om å ta en trepoenger hjemme også. Neste sjanse er neste uke mot Frei

Lars Helge

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere