G14 7'er IL Nordlandet - CFK 3 - 8

Tirsdag 10. september spilte 7'erlaget vårt hjemmekamp mot CFK. Vi hadde tatt ut

G14lagbildeTirsdag 10. september spilte 7'erlaget vårt hjemmekamp mot CFK. Vi hadde tatt ut stor tropp, men før kampstart fikk vi inn flere forfall. Underveis i kampen fikk også en del skader, og dette førte til at de gjenværende spillerne gikk tom for krefter på slutten av kampen.

Vi fikk en super start da Marcus knallet ballen i krysset i kampens første spilleminutt. CFK tok gradvis mer over, og det var fullt fortjent at de gikk til pause med en 2-1 ledelse. Hadde det ikke vært for Vegar i buret, kunne de ha ledet adskillig mer. Vegar fikk veldig mye skryt også fra motstanderens trenerteam etter kampen.

I pausa bestemte bestemte guttene seg for å trø til hardere i andre omgang, og det gjorde de. I omgangens første minutt spilte vi oss helt nydelig igjennom gjestenes midtbaneledd og forsvar. Etter fantastiske klikk-klakk-spill der stort sett hele laget hadde vært med på en-touch-spill, satte Ludvig ballen hardt inn bak en sjanseløs keeper.

CFK gikk opp i ny ledelse, men guttene våre bet seg fast. Nok et mønsterangrep endte med at Joakim var framme på en retur fra keeper, og satte ballen sikkert i mål.
Vi hadde flere gode angrep, men kreftene begynte nå å ta slutt, og gjestene avsluttet bedre enn oss. Guttene fortjener ros for sin heroiske innsats.