G14 IL Nordlandet - Træff 2 - 2 (11'er)

Nordlandet tok imot Træff på en solfylt søndag hjemme på Kunstgresset. Guttene var motiverte

G14lagbildeNordlandet tok imot Træff på en solfylt søndag hjemme på Kunstgresset. Guttene var motiverte og innstillingen til kampen var på topp.Vi startet forrykende, vant alle duellene og spilte fin fotball. Allerede etter 6 minutter stod det 2-0!  Ali kjempet inn det første målet etter et fint raid, deretter ble han felt innenfor 16-meteren og Martin satte straffen sikkert i mål.Resten av første omgang produserte vi mange halvsjanser, og burde punktert kampen før pause.

Kampen var preget av mange tøffe dueller, og spesielt Nordlandet hadde en tendens til å lage unødvendige frispark i farlig posisjon like ved egen 16 meter. Flere av guttene var også halvskadet eller preget av sykdom, og før 30 min var spilt hadde alle innbytterne blitt benyttet.

I 2. omg mistet vi litt av trykket og Træff ble invitert inn i kampen. De var ikke vonde å be og skåret først på et frispark fra ca 20 m. Fysisk tøffe Træffgutter vant flere og flere dueller og skapte også flest sjanser. Selv om vi også hadde noen brukbare sjanser var det ikke ufortjent at Træff utlignet etter pent spill like før slutt.

Alt i alt en spennende og jevn kamp som endte med et rettferdig resultat, selv om det alltid er litt surt å slippe inn mål rett før dommeren blåser av kampen.