G14 KFK - IL Nordlandet 2 - 2

Onsdag 1. mai spilte vi bortekamp på vår egen bane, fordi KFK mangler bane ennå en stund

G14lagbildeOnsdag 1. mai spilte vi bortekamp på vår egen bane, fordi KFK mangler bane ennå en stund til.Det ble en tett og tøff batalje, og kampen vippet fram og tilbake. KFK tok ledelsen på et langskudd, men vi overtok kampen etter det. Martin Høvik hadde et fantastisk soloraid i maksfart, som endte med at han ble meid ned innenfor 16-meteren. Han satte selv straffen sikkert i mål. Før pausesignalet hadde vi mange gode angrep, der ballen gikk hurtig mellom spillerne. Vi ble belønnet med nok et mål, og ut ifra spill og sjanser var det fortjent. Målscorer var Ali Khoshnau.

I andre omgang bølget spill fram og tilbake, men KFK festet etter hvert et godt grep. De hadde to stangskudd, men også vi hadde svært store sjanser. Fem minutter før slutt fikk dessverre våre naboer inn et mål til. Det var surt der og da, men uavgjort var et greit resultat ut ifra kampbildet.
Jeg må få trekke fram den fantastiske arbeidsmoralen som alle guttene i troppen har. Vi har 11 løver på banen hele tiden. Det er ikke enkelt å møte dette laget i kamp. 

Knut

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere