G14 Nordlandet - Ekko/Aureosen (11'er) 3 - 1

Dette var første kamp i 1. divisjon og vi fikk en god start.Det var knyttet en god del spenning til denne kampen på

G14lagbildeDette var første kamp i 1. divisjon og vi fikk en god start.Det var knyttet en god del spenning til denne kampen på forhånd, da EKKO/Aureosen er en av de antatte gode lagene i 1. divisjon. Bjørn Rune gikk gjennom de taktiske disponeringene  og Lars Helge holdt en meget motiverende appell før kampstart. Etter en litt forsiktig start, som også var planlagt, kom guttene mer og mer inn i kampen og på slutten av 1. omgang kom det forløsende 1-0 målet. Det siste kvarteret av førsteomgang foregikk nesten utelukkende på Ekko/Aureosens banehalvdel. Vi rullet opp angrep etter angrep og det skulle gjerne vært puttet et par ekstra mål i denne perioden.
2.omgang startet med en veldig tidlig scoring og vi ledet 2-0. Litt etter dette målet ble det litt ymse kvalitet på pasningsspill og vinning av andreballer og kampen ble mer jevnspilt. Da var vårt solide forsvar bra og ha. Etterhvert kom vi litt inn i kampen igjen og da stod det plutselig 3-0. Etter dette dabbet det litt av igjen og spillet gikk litt begge veier. Til slutt fikk Ekko/Aureosen hull på byllen og det stod 3-1. Dette satte litt ekstra guts i bortelaget og det ble nødvendig med litt hardere forsvarsinnsats og dueller igjen. Ekko Aureosen var nære å få et 2.mål og da ville det vært meget spennende på slutten. Dette skjedde så ikke, og sluttresultatet ble derfor 3-1 til Nordlandet. Fullt fortjent da det var jevnspilt når vi var litt unøyaktige og vi var klart best når vi "var på". Arbeidsinnsatsen var som alltid, upåklagelig.

Målscorere: Tobias (2), Martin HH (1)