G14 Nordlandet - Sunndal 1 - 2

I siste 11'er kamp før en velfortjent sommerferie kom årets første tap. Sunndal vant

G14I siste 11'er kamp før en velfortjent sommerferie kom årets første tap. Sunndal vant 2-1, etter at våre gutter ledet fortjent 1-0 til pause.
Vi kom godt i gang, det var mye duellspill, spesielt på midtbanen. Forsvaret ryddet opp i kjent stil og framover produserte vi en 3-4 meget gode skåringssjanser. Rett før pause fikk Mats hull på byllen da han hardt og kontant satte ballen i mål fra 10 meters hold.

I 2. omg ble det om mulig enda mer stillingskrig. Sunndal forsvarte seg godt, vi kom ikke til så mange sjanser, men kjempet hardt alle mann. Sunndal skåret på to overganger og vi klarte ikke å svare tilbake. En jevn kamp der vi burde minst ha fått med oss ett poeng.

Alt i alt må vi være meget godt fornøyd med vårsesongen! Ett tap, to uavgjorte og resten seire lover godt for en spennende og lang høstsesong. I 1. divisjon er det slik at vi kan vinne alle kamper om vi er "på", og vi kan tape alle kampene om vi slipper oss litt nedpå. Her er det muligheter for mye god læring framover
Vi trenerne vil takke alle våre 30 gutter for super innsats i vårsesongen, både på 11'er og 7er laget!