G14 Sunndal 1 - IL Nordlandet 2 - 2

Onsdag 25. september fylte vi minibussen med spillesugne gutter, og dro til Sunndal

G14lagbildeOnsdag 25. september fylte vi minibussen med spillesugne gutter, og dro til Sunndal for å ta poeng mot et av kretsens beste småguttelag. Sunndal åpnet sterkest, men de greide ikke å true målet vårt nevneverdig. Våre gutter tok etter hvert over banespillet, og etter hardt og høyt press, snappet Ali et tilbakespill og satte ballen sikkert i mål.

Nordlandet-maskinen var skikkelig velsmurt i siste halvdel av første omgang, og det var derfor fortjent at vi fikk et mål til før pause. Martin dro skuddfinta to-tre ganger før han prikket inn ballen nede i hjørnet.
Vi startet andre omgang godt også, men Sunndal hevet seg og kjørte kampen det siste kvarteret. Vi hadde noen gode kontringer og med litt mer presisjon i pasningsspillet kunne vi fort ha punktert kampen.

Dessverre sparket høna den andre veien, og det var hjemmelaget som nettet to ganger. Det var veldig surt å tape to poeng på tampen av kampen, og guttene var derfor skuffet da vi gikk inn i garderoben. Det var en jevn kamp både spillemessig og i antall sjanser, så det var nok rettferdig at Sunndal også fikk poeng.

Knut

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere