G16: CFK - Dahle/Nordlandet1 0 - 0

Det ble som forventet et tett og tøft oppgjør mot CFK i solsteiken på Idrett i

CFK - Dahle/Nordlandet 1: 0 - 0
Det ble som forventet et tett og tøft oppgjør mot CFK i solsteiken på Idrett i dag. Sluttresultatet ble 0-0, men begge lagene hadde nok sjanser til å avgjøre denne kampen. Våre gutter åpnet best og hadde trykket de første 20 minuttene uten å produsere de enorme sjansene. Vi vant de fleste duellene og hadde full kontroll defensivt. CFK var kun på sporadiske besøk innenfor vårt målfelt.

Etter hvert kom CFK mer med i kampen, men det var likevel Dahle/Nordlandet som hadde den største sjansen ca 10 minutter før pause, da det ble skutt utenfor fra kloss hold. Medvinden ga nok våre gutter en viss psykologiisk fordel i første omgang da vi var det klart beste laget, selv om finspillet uteble.
Etter pause kom CFK litt mer med i kampen i medvinden og det ble en jevnere affære. De var atskillig tøffere i duellspillet og kriget godt i gjenvinningsfasen. Midtbanen til CFK fikk utnyttet rommet mellom vårt forsvar og midtbane og kom noen ganger i overtall mot midtforsvaret. Arnstein hadde 2 flotte redninger og holdt oss på en måte inn i kampen i den verste perioden.

Det var også veldig god kriging av oss i eget målfelt, slik at vi fikk stoppet mange skuddforsøk. Kampen var fortsatt helt åpen og vi kom oss etter hvert til minst 3 gigantiske sjanser på gjennomløpinger der vi absolutt skulle ha avgjort denne kampen. CFK mente seg for øvrig snytt for straffe, men dommeren som sto godt plassert, var heldigvis for oss, av en annen oppfatning. Sjansestatistikken for hele kampen var utvilsomt i vår favør, men når man ikke scorer så vinner man ikke, så vi har KUN oss selv og takke. Synes vi skal berømme alle for god innsats i dag, men synes midtforsvaret som kledde av deres midtspiss, skal få mest skryt denne gang.