G16: Dahle/Nordlandet 1 - MFK 2 6 - 1

Mandag kveld var det klart for vårsesongens aller siste kamp for Dahle/Nordlandet G16. Vi visste

Dahle/Nordlandet 1 - MFK 2: 6 - 1 (4 - 1)
Mandag kveld var det klart for vårsesongens aller siste kamp for Dahle/Nordlandet G16. Vi visste ikke så mye om motstander MFK 2 før kampen, men ventet et mer fysisk lag enn det det relativt unge og spillende MFK 1.

I Lars Helge sin garderobeprat denne gang var temaet kvalitet og færrest mulig touch. Guttene fikk enkle instrukser og beskjed om 4 – 3 - 3 formasjon. Dennis, Einer, Mathias, Bjørnar, Erik S, Christian, Martin H, Tobias, Adrian, Jonas og Ola startet kampen, og i ressursbua satt Simen, Martin S, Martin L, Sander, Mats Erik og Vegard i påvente av å komme inn å bidra.
Moldeguttene åpnet friskt, og viste at de ville litt mer enn oss. Etter 9 minutter fikk MFK et fortjent mål og det stod 0 – 1. Det tok enda noen minutter før vi tok tak i kampen og fikk etablert eget spill. Vi tok mer og mer over, og etter 16 minutter går en corner via en MFK-spiller og i mål. Derfra og ut omgangen var det mer trykk fremover og etter at Jonas scoret 1 og Ola scoret 2 gikk vi til pause med 4 – 1.

Etter pause kommer det friske ben på banen og det skapes enda mer fremover. Sliter litt med å få omsatt alle sjansene, men scorer ytterligere 2 mål. Jonas (straffe) og Martin L. står for disse. Sluttresultat 6 - 1 hjemme i Parken i dag. Bra innsats av samtlige 17 spillere som alle gjorde en god jobb for laget sitt. Det ble også greit med spilletid på hele gjengen.

På scoringslisten:
Ola: 2
Jonas: 2
Martin L: 1

Nå blir det godt med en velfortjent fotballferie frem til vi starter oppkjøringen til Norway Cup allerede 9. juli. God sommer !